Om mig

Jag är en tjej som älskar att titta på film.

söndag 12 juni 2011

John Tucker Must Die



Handling:
John Tucker är skolans mest populära kille. När Kate, som alltid varit osynlig, kommer till skolan inser hon att han inte har en, två utan tre flickvänner, när dessa för reda på hur det ligger till gör det allt för att få John Tucker att känns samma sak som de gjorde...genom att använda Kate.

Skådespelare: Brittany Snow, Jesse Metcalfe, Ashanti, Sofia Bush, Jenny McCarthy, Penn Badgley m.fl.

Biopremiär: 18 augusti 2008

Min åsikt:
Såg filmen för andra gången igår och den var roligare än vad jag kom ihåg den. Det är tack och lov ingen ROMANTISK amerikansk komedi, utan bara en KOMEDI, vilket gör att den inte blir smörig utan faktiskt förvånansvärt rolig istället.
Härligt med tjejer som är de starka, och killen som för än gångs skull gör något fel. Det brukar annars vara tvärt om i de flesta filmer, vilket kan blir lite mycket bland.
Brittany Snow spelar mycket bättr här än vad hon gjorde i nyversionen av Hairspray. Hon har ju också varit med  Amerian Dreams(Drömmarnas Tid, en TV-serie som gick för några år sedan).
Om man vill ha en lättsam och skoijg film, så ska man se den här. En ytlig, typisk amerikansk film, som inte är djup på något sätt. Det kan i bland vara skönt att bara sitta och titta och inte behöva använda hjärnan så mycket, det gör man annars så mycket!

Trailer:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar